Egyedi és különleges ajándékok a követőidnek!

Tartalomkészítő vagy? Szeretnél kilépni a sablonos bögre - pulóver - párna szentháromságból? Akkor ez a cikk neked szól!

GiftFactory - Az ajándékgyár

 

Kik vagyunk?

A GiftFactory egy ajándékműhely, ahol minden ajándékot egyedileg állítunk össze a vásárlóink igényei alapján. Nálunk minden terméket személyessé lehet tenni, feliratokkal, mintákkal. A főbb termékeinket fából / rétegelt lemezből, illetve akrilból és bakelitból gyártjuk. Az alpanyagokat lézerrel vágjuk és gravírozzuk - szükség esetén festjük és lakkozzuk.
Több éves tapasztalatunk van az egyedi ajándékok tervezésében, gyártásában és a logisztikában is. Emellett profi programozói csapatunk is van az informatikai kihívások megoldására.
 

Mit tudunk ajánlani?

Röviden: Olyan ajándékokat, amellyel biztosan kitűnsz a tömegből.
Már biztosan rájöttél, hogy a te szakmádban a sablonosság nem térül meg. A követőid szeretik a tartalmad, az egyéniséged, a stílusod és a szenvedélyed. Ahhoz, hogy tovább növeld a branded értékét, szükséged van valami különlegesre, valami egyedire.

Az egyediség nem csupán a megjelenésben rejlik, hanem az élményekben is. Az általunk kínált ajándékokkal maradandóan emlékezetessé teheted azokat az pillanatokat, amiket követőiddel megosztasz.

Legyen szó exkluzív merchandising termékekről, személyre szabott termékekről vagy limitált kiadású kollekciókról, mi gondoskodunk róla, hogy olyan ajándékokat kínáljunk neked, amelyek a te stílusodat tükrözik, és amelyekért követőid rajonganak majd. Az egyedi ajándékok nemcsak a te márkád számára emelik a színvonalat, hanem egyúttal erősítik a kapcsolatot a közönségeddel.
 

 

Milyen termékekről van szó?

A legjobban fogyó termékeink közé tartoznak a bakelitből készült órák, élvilágított ledes lámpák, és a ledes kulcstartók, de lehetőség van bármilyen másik termék bevezetésére és gyártására is.
 

🕗 Bakelit órák

Bakelit óráinkat eredeti LP hanglemezből készítjük. A lemezből lézerrel vágjuk ki a megtervezett mintát, majd egyedi számlapot ragasztunk rá. Lehetőség van a webáruházunkban feltüntetett piros és fekete számlapon kívül teljesen egyedi grafikával ellátott számlapot is kérni.
Az óraszerkezet csendes, folyamatos járású, egy db AA típusú elemmel működik. Fehér fém mutatókkal szereljük.

Bakelit lemezből készült órák

További bakelit lemezből készült órákhoz kattints ide.

 

 

💡Élvilágított ledlámpák

Lámpáink világító felületét víztiszta akrilból készítjük. A mintát és a feliratot lézerrel gravírozzuk az anyagba. A váltakozó színekben pompázó lámpa - hangulatvilágításként - vagy akár éjszakai fényként is használható, ráadásul megjelenésének köszönhetően bármilyen helyiséget képes feldobni.
A lámpa 3db AA típusú elemmel, vagy 5V-os USB kábelről is üzemelhet.

3D hatású és egyedi mintás led lámpák

További led lámpa mintákhoz kattins ide!


Webshopunkban találhatsz mintát további fából készült ajándékokra is, például karkötőre, fülbevalóra, vagy a most szezonális egyedi karácsonyfa díszre is.

 

Hogyan működik?

Ingyenes grafikai tervezés és konzultáció
Mondd el, írd le, küldd el! Segítünk, hogy a megálmodott minták biztosan jók legyenek lézervágásnál és gravírozásnál is.

Prototípus gyártás
Az elkészült mintadarabokat postázzuk és a saját kezedbe veheted az értékesítés előtt

Értékesítési felület
Nem rendelkezel saját webáruházzal? Semmi gond. Saját webshopunkon aloldalt biztosítunk, ahol csak a te termékeid lesznek. Nagyobb termékpaletta esetén dedikált webáruház teljes körű üzemeltetését is vállaljuk.
Partner felületünkön másodpercre pontosan látod a rendeléseidet, és az azokkal kapcsolatos információkat.

Ha van már saját webáruházad, akkor is tudunk extrákkal segíteni. Igény esetén vállaljuk a kiszállítást a te webáruházad nevében (dropshipping), így nem kell plusz szállítási költséget fizetni, amivel a te raktáradba kerül át a termék.

Rendeléskezelés és ügyfélszolgálat
Ha a webáruházat mi üzemeltetjük, akkor az ügyfélszolgálati feladatokat mi intézzük. Amennyiben saját ügyfélszolgálatot üzemeltetsz, a felmerülő kérdéseket közvetlenül neked, vagy kollégáidnak válaszoljuk meg akár e-mailben, akár telefonon.

Termékek gyártása és csomagolása
Ezt teljesen ránkbízhatod. A termékek gyártása és kiszállítása 2-3 munkanapot vesz igénybe, de igény esetén bizonyos feltételek mellett tudjuk vállalni az 1 munkanapos gyártást is. Termékeid csomagolását is egyedivé teheted - ebben az esetben előre neked összeállított és feliratozott csomagolóanyagokkal dolgozunk.

Garancia és panaszkezelés
Az általunk gyártott termékekre garanciát vállalunk: az esetlegesen hibásan működő termékeket a lehető legrövidebb idő alatt cseréljük a garancia időtartama alatt. Ha a termékeket mi szállítjuk ki, akkor az esetleges szállítás közbeni sérülésre ingyenesen pótgyártást biztosítunk és díjmentesen szállítjuk.

Az anyagiak
Nyitottak vagyunk szinte bármilyen együttműködésre, de nyilván akkor tudjuk a legjobb árat adni, ha a termékedből rendelnek.

Neked nem kell foglalkoznod az alapanyagokkal, a csomagolóanyaggal - ezeket mi biztosítjuk az együttműködés során. Nincsenek rejtett költségek - neked akkor sem kerül semmibe, ha nem sikerül eladni egy darab terméket sem.

De nyilván nekünk is és neked is az a célod, hogy minél több terméket értékesítsünk.

A termékek bekerülési költségeit előre meghatározzuk az együttműködés kezdetekor - ez az a költség, ami az üzletből a mi részünk. A termékeid árát viszont Te határozod meg. Rajtad múlik, hogy mekkora árréssel szeretnéd értékesíteni őket.

Minden együttműködés elején rögzítünk egy sávos kedvezményt, amit a havi eladások alapján számolunk. Így minél több terméket adunk el, annál olcsóbban kapod tőlünk - így neked egyre több bevételt termel.
 

 

Kapcsolat

Ha felkeltettük az érdeklődésed kérlek az alábbi Kapcsolat oldalon add meg nekünk az elérhetőségedet és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot:

Kérdésed van? Érdekel az együttműködés?
Kattints ide és lépj kapcsolatba velünk!