Stílusos Led-lámpa Valentin-napra - egyedi, romantikus ajándék

Nem tudod, hogy mit vegyél Valentin-napra? Mit szólnál mondjuk egy romantikus, egyedi felirattal készült 3D Led-lámpához? Nézz körül a GiftFactory webáruházban!

Fiatal férfi Valentin-napi ajándékot ad át hölgy párjának.

 

Aranyos dolog csokit vagy virágot venni, de nem kifejezetten egyedi meglepetés. Ha szeretnél kicsit kreatívabb lenni a Valentin-napi ajándék terén, fontold meg a romantikus stílusú Led-lámpa vásárlását. 

Tudjuk, nem éppen megszokott ajándék… De talán pont ettől lesz telitalálat a kedvesednél. 

No, meg az egyedi felirattól.

Merthogy a GiftFactory webáruházban megrendelhető 3D Led-lámpa akár egyedi felirattal is rendelhető. Kérheted például, hogy a kettőtök neve kerüljön fel a lámpára, mondjuk a megismerkedésetek dátumával.

Hogy tetszik az ötlet?

Ami pedig a romantikus 3D Led-lámpák formáját illeti: az alap természetesen a szív. De elérhető plüss mackó vagy rózsacsokor alakzat is. Nézz körül!

A 3D Led-lámpa használatakor egyébként 16 különböző szín választható. Te döntöd el, hogy éppen melyik világítson. Vagy ha mondjuk az a szimpatikus, gyors vagy lassú villogásra, esetleg fokozatos színváltásra is állíthatod a lámpát.

Szóval, ha kellően romantikus és igazán egyedi ajándékot adnál a kedvesednek - mondjuk Valentin-napra, évfordulóra -, a GiftFactory Led-lámpa kollekcióját érdemes feltérképezned.

Valószínűleg találsz ideális ajándékot.

Ha körbenéznél, kattints ide, és máris mutatjuk az aktuálisan elérhető darabokat.