Névfelirattal ellátott egyedi ajándékok - nem csak névnapra

Névvel ellátott ajándéktárgyak. Nem csak névnapra. Válassz stílust, add meg a feliratot, és már készítjük is az egyedi ajándékot. Nézz körül a GiftFactory.hu-n!

Meglepett fiatal férfi örül az online rendelhető névfelirattal készült ajándéknak.

 

Az egyedi, névvel ellátott ajándékok bármilyen alkalomra ideálisak lehetnek. Azzal, hogy névfeliratot is kérünk az ajándékra, sokkal személyesebbé tehetjük a meglepetést. És ez a gesztus éppúgy jól esik születésnapkor, mint névnapon. Vagy bármilyen más életeseményen. Szóval ne csak névnapra válassz névvel ellátott ajándékot.

GiftFactory ajándéktárgyak, amik számításba jöhetnek:

Az egyedi, névvel ellátott ajándékok közül rendkívül kedveltek a 3D led lámpák. Amik természetesen nem csak az adott nevet, hanem egy választott piktorgamot is megjelenítenek. Ezek lehetnek hobbihoz köthető alakzatok, romantikus formák, autók, csillagjegyek vagy vicces minták. A variációs lehetőségek rendkívül szélesek.

Akárcsak a led kulcstartóknál. Ha szeretnéd, ezek között is találsz olyat, amit névfelirattal tudsz személyre szabni.

A 3D lámpa egyébként 16 különböző színben képes világítani, de választható a színváltási lehetőség is. Aminek természetesen a módja is variálható, ráadásul még a fényerő is állítható. Mindezen funkciók kiválasztásához távirányító nyújt segítséget.

A ledes kulcstartók 7 különböző színben világíthatnak. Itt is választható színváltási mód, lehet gyors villogás, lassú villogás vagy fokozatos. Ahogy te szeretnéd.

Milyen egyedi, névvel ellátott ajándéktárgyak rendelhetők még a GiftFactory oldalán?

Kérhetsz például gravírozott sörtartót vagy bortartót. Ezek az ajándékok nyír rétegelt lemezből készülnek, a feliratot pedig lézerrel visszük fel a felületre.

De hasonlóan feliratozhatók a GiftFactory bakelit órák is. Amik a legkülönfélébb alakzatokkal kérhetők. Vannak, amik hobbihoz, családhoz, életeseményhez kapcsolódnak. Elérhetők hivatásokat megjelenítők és egészen egyedi dizájnnal készült változatok is. Úgyhogy nem csak otthonra ideálisak, hanem munkahelyre vagy üzletbe is.

Hol adhatom meg, hogy milyen felirat kerüljön az ajándékra?

A kiválasztott ajándéktárgy megrendelésekor a termék részletes leírása mellett megadhatók az egyedi paraméterek, köztük a meglepetésre szánt szöveg, név is. A folyamat rendkívül egyszerű, a rendelés néhány perc alatt leadható.

Szóval, ha igazán személyes ajándékot keresel, a GiftFactory oldalán találsz ideális ajándéktárgyat. A 3D led lámpák, a led kulcstartók és a bakelit órák között is elérhetők olyan változatok, amik egyedi feliratokkal, akár névfelirattal is rendelhetők. Nézz körül!