Bakelit óra - Majdnem félezer stílus és minta a webáruházban

Bakelit órák ajándékba. - Vagy mondjuk dekorációnak az irodába, az üzletbe, a boltba, a kávézóba, esetleg a műhelybe. Rendelj a GiftFactory webáruházban!

Milyen óra készüljön a bakelit lemezből? - Mondd el te! Fiatal férfi bakelit lemezt tart a kezében.
Milyen óra készüljön a bakelit lemezből? - Mondd el te!

 

Egyedi bakelit órák ajándékba… Vagy mondjuk dekorációnak az irodába, az üzletbe, a boltba, a kávézóba, az étterembe, esetleg a műhelybe. Mivel az igazi bakelit lemezből készült óráink számos stílusban elérhetők és még felirattal személyre is szabhatók, rengeteg féle enteriőrbe lehetnek ideálisak. Vegyük sorba!

Ott vannak mondjuk az autókhoz, motorokhoz, egyéb járművekhez kapcsolódó tematikák. A bakelit órák között autómárkás és autókat, motorokat formázó dekorok is megtalálhatók. A legkülönlegesebb verziókban. Érdemes kattintani.

Aztán ott vannak az ezermester és “szaki” órák. Amik jobbára a műszaki vonalat kedvelőknek lehetnek érdekesek. De a bakelit óra webáruházban külön, hivatásokra szűkített kategória is elérhető. Fodrász, masszőr, körmös, kozmetikus, cukrász vagy épp szabó-varró foglalkozáshoz passzoló órákat is tudunk mutatni. Természetesen ez csak néhány mesterség a sok közül.

Ugyanakkor ne feledjük a hobbikat se. A bakelit óra webáruházban horgász, vadász, kertészkedős, konyhai órák is fellelhetők. De vannak óráink a zeneszámok, a filmek, a sorozatok szerelmeseinek, vagy épp a gamerek számára.

És hát ott vannak a sportimádók és az állatbarátok. Nyilvánvalóan nekik is tudunk bakelit órát mutatni. És akkor a csillagjegyekről, a romantikus és a családi tematikákról még nem is beszéltünk.

Természetesen, ahogy arra a bevezetőben is utaltunk, az óráink nem csak a stílusuk miatt tekinthetők személyes ajándéknak, hanem mert egyedileg tervezhetők. A megrendeléskor megadható például az óralap színe, de egyes termékekre egyedi felirat is kérhető.

Szóval akár ajándékba szánnád, akár magadnak vásárolnál mondjuk az üzletbe, a boltba, a kávézóba, az étterembe, az irodába, a műhelybe vagy otthonra, nálunk találsz megfelelő bakelit órát.

Klikk ide, térképezd fel a teljes bakelit óra kínálatot a GiftFactory webáruházban!

https://giftfactory.hu/termekek/bakelit-orak/