Ajándék ötletek férfiaknak

Mondjuk ki: nem mindig könnyű egyedi ajándékokat találni. Ezúttal viszont a legjobb helyen jársz: hadd inspiráljunk téged ezekkel az ötletekkel!

Ha neked is gondot okoz évről évre frappáns és egyedi ajándékot választani barátodnak, férjednek, édesapádnak - akkor hadd segítsünk. Inspirálódj az alábbi blogbejegyzéssel!

Az ajándékozás egy boldog esemény, mellyel kifejezzük szeretetünket, törődésünket. Amikor ajándékot adunk, általában boldogabbak és izgatottabbak vagyunk mint maga az ajándékozott. 
Hogy tetszik majd neki? Vajon használni fogja? - Jönnek a kérdések sorban. Ugye ismerős?

Ezért mi megpróbálunk utat mutatni az egy-egy alkalomra szóló egyedi meglepetés kiválasztásában, legyen szó születésnapról, névnapról, egy évfordulóról, esküvőről, vagy karácsonyról.

A GiftFactory műhelyében olyan személyre szabott, gravírozott ajándéktárgyakat készítünk, amelyekre feliratokat - pld. keresztnevet, eseményt, vagy egy az ajándékozottra utaló szöveget - és motívumokat kérhetsz. Ezzel az elkészített ajándékod a lehető legszemélyesebb lesz és ezzel a siker garantált.

A nálunk vásárolt termékek nem tucat termékek. Mindegyiket kézzel, nagy gondoskodással és odafigyeléssel készítjük csak neked! Emelett ár-érték arányban is tökéletes választás lehet.

 

De melyek a legnépszerübb ajándékok ?  - Összeállításunkkal ebben fogunk most segíteni.

 

🕗 Bakelit órák

Bakelit óráinkat eredeti LP hanglemezből készítjük. A lemezből lézerrel vágjuk ki a kiválasztott mintát, majd egyedi számlapot ragasztunk rá. Az óraszerkezet csendes, folyamatos járású, fehér fém mutatókkal szereljük. Bizonyos óráinkra extra felirat - pld.: név - is kérhető.

 

 

🥂 Gravírozott italtartók

Italtartó dobozainkat fából - nyír rétegelt lemezből - készítjük. A feliratokat lézerrel gravírozzuk az anyagba. Több különböző mintából választhatsz. Tedd személyessé az ajándékot az egyedi feliratoddal!

 

💡 Élvilágított ledlámpák

Lámpáink világító felületét – víztiszta akrilból – készítjük. A mintát és a feliratot lézerrel gravírozzuk az anyagba. A váltakozó színekben pompázó lámpa - hangulatvilágításként - vagy akár éjszakai fényként is használható, ráadásul megjelenésének köszönhetően bármilyen helyiséget képes feldobni!

 

 

📿 Karkötők

Karkötőinket keményfából – amerikai dióból – készítjük. A feliratot lézerrel gravírozzuk az anyagba. Tervezd meg a saját karkötődet, add meg a szöveget vagy válassz a szimbólumok közül. Legyen szó egyedi dizájnról vagy csillagjegyről, a természet szeretetét és egyedi az stílust szimbolizálják.