A kísérő ajándék - Apróság, mégis nagy örömet szerez

Kísérő ajándék: Azzal, hogy egy fő ajándék mellé valamilyen személyes üzenetet közvetítő meglepetést is adunk, sokkal mélyebb érzelmeket közvetíthetünk.

Egy baráti társaság tagjai születésnapi összejövetelt tartanak, közben kísérő ajándékot adnak át az ünnepeltnek.

A kísérő ajándék jelentősége sokkal nagyobb, mint azt elsőre gondolnánk. Azzal, hogy egy fő ajándék mellé valamilyen személyes üzenetet közvetítő meglepetést is adunk, sokkal mélyebb érzelmeket közvetíthetünk. A kísérő ajándék egyfajta extra figyelmesség.

Milyen egy ideális kísérő ajándék?

Az ideális kísérő ajándék általában valamilyen személyes üzenetet közvetít. Egy ajándékkártyával ellátott virág éppúgy lehet megfelelő kísérő ajándék, mint egy olyan csokoládé, amit nagyon kedvel a megajándékozott. Ugyanakkor ide sorolható az alkalomhoz illő ital is. Mondjuk egy kreatív tartóban, ajándékdobozban átadott bor vagy valamilyen kedvenc kézműves sör csomag, remek meglepetés lehet.

A jó kísérő ajándék általában nem az értéke miatt lesz megfelelő. Sokkal inkább a kreativitás az, ami segíthet érvényre juttatni az üzenetet. Ezen szemszögből vizsgálva a kérdést sokszor a csomagolás is egyfajta kísérő ajándéknak tekinthető. Ha valamilyen módon egyedivé tudjuk tenni a díszítést, már sokat tettünk azért, hogy személyesebb legyen az ajándék.

Természetesen fontos, hogy a fogadó érdeklődési körét számításba vegyük, és ne a mi ízlésünk domináljon az ajándékon. Sajnos ezt az alapszabályt sokszor hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni, és olyan ajándékot adunk, aminek mi örülnénk, nem pedig a megajándékozott.

Összegezve: az ideális kísérő ajándék érzelmet fejez ki, személyessé teszi az ajándékot, illetve segít a fő ajándékot az alkalomhoz illővé tenni.

A kísérő ajándék egy apró figyelmesség, mégis óriási örömet szerezhetünk a segítségével.

Szóval ha teheted, te se feledd a kísérő ajándékot. Ha valami igazán személyeset keresel, nézz körül a GiftFactory oldalán.

Férfiaknak és hölgyeknek szóló ajándékokat egyaránt találsz nálunk. Klikk ide a teljes kínálatért!